Chcete sa raz a navždy zbaviť kožných problémov? Začnite tu, pomôžeme Vám.

Ako sa zbaviť ekzémov, vyrážok, už naozaj NATRVALO.
Už žiadne mastičky a krémiky, ktoré pomôžu vždy len na chvíľu.

Zadajte emailovú adresu a dozviete sa:

Získajte zadarmo MINIKURZ prvej pomoci pri EKZÉMOCH.

Vyplňte formulár s Vašim menom a emailovou adresou a získate 5 DIELNY E-MAILOVÝ KURZ ZADARMO.

Pomôžeme Vám vyriešiť Váš problém, toto je to čo chcete:

  • mať pokožku hladkú, čistú, peknú, bez vyrážok a ekzému
  • nemusieť chodiť opakovane ku kožnému lekárovi po kortikoidy
  • mať lepšie trávenie, môcť jesť bez strachu, že budete mať reakciu na pokožke

KLIENTOV PREŠLO NAŠOU PORAĎNOu

PRAXE

SPOKOJNOSŤ KLIENTOV PODĽA DOTAZNÍKOV

Kto som a prečo som vytvorila MINI e-KURZ pre Kožné problémy?
Volám sa Petra Salajová a som zakladateľkou Naturopatickej poradne v Bratislave. Profesionálne sa venujem prírodnej medicíne už viac ako 8 rokov. Na túto cestu ma doviedli moje vlastné zdravotné problémy a problémy môjho dieťaťa. Zoznam mojich diagnóz nebol krátky, jednou z nich bol aj ekzém. Klasická medicína mi nedávala odpovede, ani lieky, ktoré by zaberali. Začala som hľadať pomoc niekde inde, zaujímať sa o prírodnú alternatívnu medicínu. Mám certifikát z naturopatie, venujem sa ortomolekulárnej medicíne, študujem ajurvédsku medicínu, pretože, tá sa pozerá na telo aj z psychosomatického, energetického hľadiska.
Dnes už viem, že všetkým tým chorobám by som sa vyhla. keby som v skoršom veku mala tie vedomosti čo mám dnes.

V súčasnosti sa vo svojej praxi venujem a špecializujem najmä na:
– kožné problémy: ekzémy, psoriáza, lichen
– tráviace problémy: potravinové intolerancie a alergie, histamínová intolerancia, celiakia
– neurologické: adhd, add, parkinsom, alzheimer, skleróza multiplex, autizmus
– autoimunitné poruchy: reumatoidná artritída, alergie, sjogerov syndróm

Petra Salajová
IMG 2653
Pozrite is referencie našich klientov, ktorým sme pomohli.
placeholder
škaredý svrbivý kožný ekzém a polyvalentná potravinová alergia

Dobrý deň, volám sa Dagmar Kebísková a Naturopatická poradňa pani Mgr. P. Salajovej nám veľmi pomohla. Moje tretie dieťa bol chlapec a v 2. mes. sa u neho prejavila ABKM a s ňou škaredý svrbivý kožný ekzém a polyvalentná potravinová alergia, jednoducho povedané - keď ako bábätko zjedol mrkvičku, jabĺčko, zemiak,... bol vyhádzaný dočervena vyrážkami a škriabal si ich do krvi. V 3. mes. začali astmatické prejavy - šedobiely výtok z nosa a neustále chrčal. ORL mal v poriadku, na alergológii len mierne zvýšenie IgE a gastroenterológia prišla na alergiu na kravské mlieko a vajce až po polroku sledovania. P. Salajová diagnostikovala problém v podstate hneď a chlapcov stav sa zlepšil o dva dni!!! Okamžite zmizla zápcha, s kt. si neporadil ani Duphalac, ale kokosové mlieko. Umelé mlieko Neocate sme vymenili za mandľové od Ecomilu a malý ho pil 1,5 roka a 1.rok papal len brokolicu, karfiol a špenát plus rady a vitamíny Naturopat. por. Zlepšila sa imunita, ekzém ustal. Malý je sledovaný alergológom, gastroent., ktorí rešpektujú liečbu Naturopat. poradne. V podstate lekári nevedeli, čo mu vlastne škodí, a diagnost. program p. Salajovej to odhalil ihneď. Chodím s ním k lekárom na pravidelné kontroly a polročne k pani Salajovej na diagnostiku a plazmový generátor, a plazmujem aj staršie dcéry, ktoré sa s vitamínmi pridali k bratovi, a do BA chodíme celá rodina. Deti sú celodenne v ZŠ a MŠ, dávam im doplnky podľa rád p. Salajovej a sú zdravé bez vážnejších diagnóz, bývajú menej choré, nevymeškávajú výuku, majú veľa krúžkov, sú aktívne. Stretnutia si plánujem na víkendy, sviatky alebo prázdniny, aby nevynechávali školu a záujmové útvary, a pani Salajová mi vždy nájde vhodný termín, ktorý mi vyhovuje. Tento spôsob liečby odporúčam tým pacientom, u ktorých lekári nevedia zistiť príčinu ochorenia alebo nevedia liečiť dané ochorenie, ale aj relatívne zdravým ľuďom ako prevenciu, resp. odhalenie netušených skrytých chorôb. V našom prípade mojim deťom sa zdravotný stav výrazne zlepšil a vďaka patrí pani Mgr. Salajovej.

Mgr. D. Kebísková, Horné Srnie

placeholder
ekzém a histamínová intolerancia

30 rokov, od detstva som bojovala s ťažkým ekzémom, na rukách a nohách, kde som skúšala niekoľko rôznych liečení aj alternatívnych a nič mi nezaberalo. Potom sa moja mamina preklikala na stránku Naturopatickej poradne, kde som absolvovala vyšetrenie, dostala som diagnózu pre mňa neznámu - Histamínová intolerancia a po štyroch dňoch nastavenej diéty sa mi začali liečiť nohy aj ruky od ekzému. Akonáhle poruším stravovanie, ekzém sa opäť začína objavovať, to znamená, že dodržiavam nastavenú životosprávu, nejaké doplnky výživy a s ekzémom od apríla 2015 problémy nemám. V Naturopatickej poradni majú veľmi milý prístup, kvalitné vybavenie, určite a stále odporúčam.

Paulína Raniaková, Zvolen

Jediná vec, ktorá Vás delí od dosiahnutia úspechu, je čakať, nič nerobiť. nenechať si pomôcť od nás, aby sa Vám zlepšil stav pokožky.
© Copyright 2022. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Condition