Vyhľadať
Vyhľadať
Vyhľadať

Yakrit Plihantak Kapsuly Planet Ayurveda

Pečeň je najväčší orgán ľudského tela, ktorý plní mnoho funkcií vrátane tvorby bielkovín, ukladanie minerálov a produkciu žlčovej šťavy. Byliny v Yakrit Plihantak sú nápomocné v regenerácii pečene a pri odstránení toxínov z tela, čím sa regenerujú bunky tela a bránia zlyhaniu pečene.

20,00

Dostupné na objednávku

Popis

Yakrit Plihantak Kapsuly Planet Ayurveda

Sú užitočné pri podpore zdravej pečene a sleziny. Pečeň je najväčší orgán ľudského tela, ktorý plní mnoho funkcií vrátane tvorby bielkovín, ukladanie minerálov a produkciu žlčovej šťavy, a mnoho ďalších funkcií. Plní rôzne funkcie pre dobrý a zdravý život. Pečeň je umiestnená pod hrudným košom na pravej strane brucha a je nevyhnutná na trávenie potravy a zbavenie sa toxických látok. Porucha pečene môže byť spôsobená mnohými príčinami, ako sú rôzne infekcie (hepatitída A, B, C), abnormality v imunitnom systéme, niekedy genetické príčiny (hemochromatóza, Wilsonova choroba) a mnoho ďalších príčin, ktoré môžu viesť k poruche funkcií pečene.

 

Použitie:

  • má protizápalový charakter
  • posilňuje pečeň a slezinu
  • omladzuje poškodené bunky pečene
  • prírodný alkalizér
  • podporuje metabolizmus a trávenie
  • funguje ako čistič krvi
  • zabraňuje ochoreniam pečene

 

Odporúčané kombinácie s kapsulami Yakrit Plihantak: 

 Kurkumín (Curcuma longa): je známa bylina s protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami, ktoré môžu podporiť zdravie pečene.

 

Dávkovanie: 2 kapsuly denne

Balenie: 60 kapsúl

Obsah 1 kapsuly: 150 mg extrakt 10:1  Phyllanthus niruri (Bhumiamla), 100 mg extrakt 10:1 Andrographis paniculata (Kalmegha), 50 mg extrakt 10:1  Eclipta alba (Bhringraj), 50 mg extrakt 9:1 Tephrosia purpurea (Sharpunkha), 50 mg extrakt 10:1 Cichorium intybus (Kaasni), 50 mg extrakt 8:1 Boerhavia diffusa (Punarnava), 50 mg extrakt 10:1 Solanum nigrum (Makoy)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 72 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Yakrit Plihantak Kapsuly Planet Ayurveda”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

0