Vyhľadať
Vyhľadať
Vyhľadať

Fluendza Kapsuly Planet Ayurveda

Fluendza kapsuly sú zamerané na podporu imunitného systému a zmiernenie symptómov spojených s chrípkou a prechladnutím. Tento jedinečný produkt obsahuje starostlivo vybrané byliny, ktoré sú známe svojimi antimikrobiálnymi, protizápalovými a imunostimulačnými vlastnosťami. Fluendza podporuje telo v boji proti infekciám, urýchľuje zotavenie a pomáha pri zvládaní nepríjemných príznakov, ako sú kašeľ, nádcha, a bolesť hrdla.

20,00

Dostupné na objednávku

Popis

Fluendza Kapsuly Planet Ayurveda

Najčastejšou vírusovou infekciou je chrípka, ktorá postihuje hrdlo a pľúca. Náchylnejšie sú na ňu osoby s nízkou imunitou, deti a starší ľudia. Môže sa veľmi ľahko šíriť kvapôčkami z dýchacích ciest alebo dotykom s kontaminovaným povrchom, kontaktom koža na kožu, ako je podávanie rúk a objatia. Môže vyvolať príznaky ako horúčka, bolesti svalov, zimnica, preťaženie, únava atď. Aby sme to zvládli, máme na to ajurvédsky mix bylín, Fluendza kapsuly.

 

Použitie:

  • pri chrípke,
  • pomáha pri vyrovnávaní kapha a váta dóše,
  • pomáha vylučovať toxíny z tela a má čistiaci účinok,
  • protizápalový efekt,
  • pri kožných ochoreniach,
  • pri črevnej chorobe.

 

Odporúčané kombinácie s Fluendza kapsulami: 

TULSI: je známa svojimi silnými antimikrobiálnymi a protizápalovými vlastnosťami, ktoré podporujú imunitný systém a pomáhajú pri zmierňovaní symptómov prechladnutia a chrípky.

GILOY:  posilňuje imunitný systém a podporuje celkové zdravie, čo je dôležité pri prevencii a liečbe infekcií.

 

Dávkovanie: 2 kapsuly denne

Balenie: 60 kapsúl

Obsah 1 kapsuly: 200 mg extrakt 5:1  Ocinomum tenuiflorum (Tulsi), 175 mg extrakt 7:1 Curcuma longa (Turmeric), 70 mg extrakt 4:1  Phyllantus emblica (Amla), 50 mg extrakt 10:1 Tinospóra cordifolia (Giloy), 5 mg extrakt 6:1 Piper nigrum (Black peper)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 72 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Fluendza Kapsuly Planet Ayurveda”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

0