Vyhľadať
Vyhľadať
Vyhľadať

Parkin Kapsuly Planet Ayurveda

Parkin kapsuly je patentovaná ajurvédska formulácia vo forme kapsuly zloženej z bylín, ktorá pomáha pri zlepšovaní nervovej koordinácie a má vlastnosti Balya. Všetky obsiahnuté zložky spolu pomáhajú účinne kontrolovať príznaky nervového zdravia.

20,00

Dostupné na objednávku

Popis

Parkin Kapsuly Planet Ayurveda

Parkin kapsuly sú užitočné pri neurologických poruchách. Neurologické poruchy sú elektrické abnormality mozgu, miechy a nervov. Nervy, mozog a miecha spolu tvoria nervový systém, ktorý je veľkou záťažou pre zdravie jednotlivcov na celom svete. Existujú rôzne špecifické príčiny neurologických porúch, ktoré sa môžu líšiť, ale zahŕňajú životný štýl, podvýživu, poškodenie nervov a citlivosť na lepok.

Neurologické poruchy možno rozdeliť na 2 typy – centrálny nervový systém a periférny nervový systém. Neurologickými poruchami sú na celom svete postihnuté milióny ľudí, pričom 50 miliónov je postihnutých epilepsiou a 47,5 milióna je postihnutých demenciou. Alzheimerova choroba je najčastejšou príčinou demencie, ktorú vidíme v dnešnom každodennom živote.

 

Použitie:

  • epilepsia,
  • Alzheimerova choroba,
  • Parkinsonova choroba,
  • traumatické poruchy, ako je trauma hlavy,
  • mnohé bakteriálne výrastky, ktoré sú tiež zodpovedné za rôzne infekcie nervového systému.

 

Odporúčané kombinácie s Parkin kapsulami: 

ASHWAGANDHA (Withania somnifera): táto adaptogénna bylina je známa svojimi schopnosťami znižovať stres a podporovať nervový systém. Môže pomôcť pri zlepšovaní kognitívnych funkcií a zmiernení úzkosti.

BRAHMI (Bacopa monnieri): je známa pre svoje pozitívne účinky na pamäť a kognitívne funkcie. Podporuje regeneráciu nervových buniek a môže pomôcť pri zmierňovaní príznakov neurologických ochorení.

 

Dávkovanie: 2 kapsuly denne

Balenie: 60 kapsúl

Obsah 1 kapsuly: 450 mg extrakt 10:1  Mucuna pruriens (Kapikacchu), 50 mg extrakt 5:1 Withania somnifera (Ashwagandha)

Ďalšie informácie

Hmotnosť 72 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Parkin Kapsuly Planet Ayurveda”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

0